Om oss

Track Norge AS er et Norsk selskap som tilbyr ulike løsninger for GPS posisjonering, Elektronisk Kjørebok og Smartklokker.

Våre produkter og tjenester markedsføres igjennom merkevarene iTracker.no, watchy.no og petsy.no.

Vi er en engasjert gjeng med allsidig bakgrunn fra transport/logistikk, Telecom og IT bransjen. Vi jobber hver dag for å tilby deg gode sikkerhetsløsninger og den beste brukeropplevelsen. Vi har en egenutviklet Tracking-plattform som er FG godkjent og som gir deg full oversikt til enhver tid. Vi har også egne App´er som er spesialtilpasset Smartklokker og GPS Trackere til dyr. Vår teknologi kan brukes til alt fra Elektronisk Kjørebok for firmabilbrukere, til sporing og sikring av verdier, personer og dyr. Løsningene benyttes både av private og næringsdrivende. Vi holder til i lyse trivelige lokaler på Skullerud i Oslo, men har også etablerte søsterselskap i Sverige og Tyskland.

Har du spørsmål om våre tjenester og våre Trackere og klokker, så ta kontakt med vår kundeservice. Ring oss på telefon 40 08 70 08 eller send oss en e-post på post@tracknorge.no. Du har også mulighet til å chatte med oss her på vår hjemmeside eller be om å bli oppringt av oss. Legg igjen navn og telefonnummer så slår vi på tråden. Vår kundeservice er åpen mandag til fredag fra 08.00-16.00.